Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης : Λίγο ντροπή δεν υπάρχει; 

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Αυλωνίτη:
Αποτελεί συνταγματική εκτροπή να επιτρέπει, (για να μην πω… υποχρεώνει) , στο facebook ο κ. Μητσοτάκης να λογοκρίνει τους χρήστες του , έτσι ώστε να μην μπορούν να αναρτήσουν φωτογραφίες ή βίντεο από την χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ- Π. Σ. 
 
Μήπως υπερβάλλω;
 
Αποτελεί αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να προσάψει σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ… «υγειονομικό σαμποτάζ» για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
 
Δεν ξεπερνά κάθε όριο συκοφαντίας και πολιτικού μίσους ;
 
Δεν διχάζει την κοινωνία;
 
Από το πρώτη στιγμή βάλαμε πλάτη για να εμβολιαστεί ο λαός μας. Δεν υπάρχει λίγο ντροπή την παταγώδης αποτυχία του να την χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ;
 
Να θυμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε θέσει ως στόχο να εμβολιαστεί πλήρως μέχρι τον Ιούνιο το 70% των πολιτών. Είμαστε στο 43%. Απέτυχε λοιπόν, αν και είχε την αμέριστη υποστήριξη όλων σχεδόν των πολιτικών δυνάμεων και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ του φταίει; 
 
Απέτυχε γιατί δεν κατόρθωσε, να πείσει, να εμπνεύσει και να ενώσει.
 
Σήμερα, αντί να απολογείται έχει το θράσος να προσδίδει στον εμβολιασμό διαστάσεις πιστοποιητικού κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ( όπως σωστά γράφει ο Ν. Φίλης).
 
Ακόμη και τώρα λέμε : Πάμε μαζί ως κοινωνία και ως πολιτικές δυνάμεις. Πάμε μαζί να πείσουμε το λαό μας να εμβολιαστεί. Να σταματήσει, όμως, να βρίζει, να συκοφαντεί και να αφήνει να επιβάλλεται, λογοκρισία σε μια μεγάλη πολιτική δύναμη που είναι η πρώην κυβέρνηση της πατρίδας μας και τώρα αξιωματική αντιπολίτευση.
 
Έτσι κάνουν οι πολιτικοί με πολιτικό ανάστημα.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!