Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης: Στα ύψη η τιμή των καυσίμων (και) στην Κέρκυρα

“Στα ύψη η τιμή των καυσίμων (και) στην Κέρκυρα”, δηλώνει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης.

Και συνεχίζει:
Σιγά – σιγά, (ύπουλα – ύπουλα) και εν μέσω θέρους, η τιμή της βενζίνης στο νησί μας σκαρφάλωσε στα 2 ευρώ το λίτρο! Μετά τις αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων, την συνεχιζόμενη αύξηση στα τρόφιμα, έρχεται και η αύξηση στα καύσιμα για να στραγγαλίσει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και να θέσει εν αμφιβόλω έστω κι αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές του Αυγούστου.
Η κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει γιατί.
Γιατί δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους στα καύσιμα όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, γιατί δεν εντείνει τους ελέγχους για την πάταξη της ανεξέλεγκτης αισχροκέρδειας, γιατί δεν φορολογεί τα υπερκέρδη, γιατί επιμένει να μην παίρνει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των εισοδημάτων.
Η ανακήρυξή μας σε πρωταθλήτρια της ακρίβειας στην ΕΕ (πηγή: Eurostat) είναι μια μαύρη πρωτιά και την αποκλειστική ευθύνη έχουν ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.
Φαίνεται ότι για όλα φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία ακόμη και για ελαιόλαδο που πήρε αύξηση κάπου 35% στη Κέρκυρα με τα 4.000.000 ελαιόδεντρα!!!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!