Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης: “Aποκαταστάθηκε  η αδικία για Νοσοκομείο – Κέντρα Υγείας Κέρκυρας”

“Aποκαταστάθηκε  η αδικία  έτσι ώστε και το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Κέρκυρας  να ενταχθούν στις Άγονες και Προβληματικές Περιοχές Α’ Κατηγορίας!” επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης.
Και συνεχίζει: Θεώρησα υποχρέωση μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους άλλους συναδέλφους  μου, το Στέφανο Γκικα και τον Δημήτρη  Μπιαγκη, καταθέτοντας από κοινού σχετική Τροπολογία  με την οποία όλες οι Δομές Υγείας της ΠΕ Κέρκυρας (Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας) να ενταχθούν  στις Άγονες και Προβληματικές Περιοχές Α’ Κατηγορίας.
 
Την ανέπτυξαν και την στήριξαν εμπεριστατωμένα  οι συνάδελφοι μου με ομιλίες τους σήμερα στη Βουλή και την έκανε αποδεκτή η κυβέρνησή. Δυστυχώς απουσίαζα λόγω υγείας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον γιατί μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Πλεύρης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι βάρυνε στην απόφαση αυτού και της κ. Γκαγκα, Αν. Υπουργού Υγείας, το ο, τι το ζητήσαμε  και οι 3 βουλευτές μαζί..!!! Καλό αυτό….!!! 
 
Η ένταξη του  Νοσοκομείου μας στη κατηγορία αυτή είναι σημαντική γιατί έτσι καθίσταται το νοσοκομείο ελκτικό αφού παρέχονται επιπλέον κίνητρα στους Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό  να συμμετέχουν στις διαδικασίες προσλήψεων και να μένουν στο τόπο μας. 
 
Ευχαριστώ τους συναδέλφους κ. Γκικα και κ. Μπιαγκη για τη συνεργασία. Επί πλέον ευχαριστίες στο Δ. Μπιαγκη που ανέλαβε την πρωτοβουλία και σύνταξη της τροπολογίας. 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!