Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Θεσπρωτίας η δολοφονία της Ατζελίνας

Με δυόμιση  ώρες τουλάχιστον καθυστέρηση ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης 28χρονης Ατζελίνας, από τον ίδιο της τον πατέρα.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα, Βασίλειο Νουλέζα, ο κατηγορούμενος  θα επικαλεστεί ανυπαρξία παροδική διατάραξη πνευματικών λειτουργιών της συνείδησης του, εξαιτίας θυμού και οργής , ύστερα  από έντονο διαπληκτισμό  με την κόρη του κατά το άρθρο 34ΠΚ και βρασμός ψυχικής ορμής κατά το άρθρο 36 ΠΚ, ώστε να κριθεί ελαττωμένη καταλογισμού, δηλαδή ότι δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονιας .

Να σημειώσουμε ότι, η καθυστέρηση υπήρξε καθώς δεν εκτελούνται  νωρίτερα δρομολόγια πλοίων και ανέμεναν  την έλευση των μαρτύρων κατηγορίας από την Κέρκυρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!