Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αναζητείται ο Δράκος του Κάβου! Πού εντοπίστηκε η γυναίκα; Που την κρατούσε;Την εξανάγκασε να τηλεφωνήσει στην ΕΛΑΣ

Στον Άγιο Προκόπιο Λευκίμμης εντοπίστηκε η 34χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με την καταγγελία του συντρόφου της απήχθη από τον Δράκο του Κάβου.

Συγκεκριμένα, η νεαρή υπήκοος Αλβανίας εντοπίστηκε από περιπολικό του ΑΤ Λευκίμμης και από την πρώτη στιγμή, κατέθεσε ότι την κρατούσε σε καλύβα και την βίαζε, ενώ από την στιγμή που έγινε η καταγγελία και ξεκίνησε η έρευνα των Αρχών γεγονός που έμαθε και ο Δράκος, εκείνη υποστήριξε ότι την εξανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία και να ισχυρισθεί ότι τίποτα από όσα λέγονται δεν ισχύουν !

Ωστόσο , σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν πωςτο τηλεφώνημα από την 34χρονη, έγινε!

Να σημειώσουμε ότι , οι Αρχές μέχρι αυτή την ώρα αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη, καθώς δεν έχει εντοπιστεί.

Από την πλευρά του,  ο σύντροφος της 34χρονης κρατείτε στο τμήμα, μετά την καταγγελία , καθώς στη χώρα μας βρίσκεται παράνομα.

Τέλος , η 34χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εξεταστεί από τον ιατροδικαστή και τα ευρήματα έδειξαν βιασμό, ενώ η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!