Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση Λέσση για ανακοίνωση προσφορών για μεταφορά απορριμμάτων μέσω του Τύπου: “Πρώτα εμάς και μετά τα ΜΜΕ”

Σε δήλωση μέσω ανακοίνωσης προχώρησε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης σε σχέση με τον τρόπο που έγινε γνωστό από τον ΦΟΔΣΑ (πρώην ΣΥΔΙΣΑ) η παραλαβή των τριών προσφορών από υποψήφιους αναδόχους για τη μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Ο κ. Λέσσης κάνει λόγο για πολιτική εντυπωσιασμού η οποία δεν προσφέρεται στην περίοδο που διανύουμε, αν και χαρακτήρισε την εξέλιξη ως θετική.

 

Η ανακοίνωση Λέσση

Ο ΦΟΣΔΑ Π.Ε. Κέρκυρας ανακοίνωσε εχθές πανηγυρικά δια του τοπικού τύπου την παραλαβή τριών προσφορών από υποψήφιους αναδόχους για τη μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Η είδηση αν και έρχεται καθυστερημένα σε σχέση με προηγούμενες υποσχέσεις είναι ενθαρρυντική. Ωστόσο θα περίμενε κανείς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή έστω οι Δήμαρχοι που θα κληθούν να πληρώσουν το ασύμμετρο κόστος  της μεταφοράς σε σχέση τα περιορισμένα οικονομικά των Δήμων τη φετινή χρονιά, να έχουν μια υπηρεσιακή ή έστω προσωπική ενημέρωση πριν την ενημέρωση του τύπου. Η πολιτική της δημιουργίας εντυπώσεων σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή πάνω σε ένα θέμα τόσο ζωτικό για τον τόπο δεν βοηθά την καλή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων.  Η εκμετάλλευση της δεινής περίστασης του διάγουμε ως χώρα και ως κοινωνία για να περάσουν σιωπηλά και «δια περιφοράς» μείζονα ζητήματα δεν αρμόζει σε κανέναν απ’ όσους έχουν αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης των κοινών του τόπου. Ευελπιστούμε σε μια συνετή και υπεύθυνη αντιμετώπιση του ζητήματος στο άμεσο μέλλον.    

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!