Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση ΣΕΦΚ για το άνοιγμα των εκπαιδευτικών δομών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος εκπαιδευτικών φροντιστών Κέρκυρας για το άνοιγμα των εκπαιδευτικών δομών.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κέρκυρας σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη ενόψει της επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών  από τις 11 Μαΐου, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Από τις 11 Μαΐου τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά και υποχρεωτικά θα τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου από τον Covid 19.

B) Για τις τάξεις Γυμνασίου, Α’και Β’Λυκείου: μαθήματα μέσω διαδικτύου ως και τις 31 Μαΐου, οπότε και λήγει η φροντιστηριακή χρονιά.

Γ) Για την Τρίτη Λυκείου: μαθήματα μέσω διαδικτύου και δια ζώσης προγραμματισμός διαγωνισμάτων στο πλαίσιο της τελικής επανάληψης των μαθημάτων, με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι και οι εκπαιδευτικές δομές που δεν είναι μέλη μας, θα επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και θα πράξουν παρόμοια

Από την αρχή της αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, οι εκπαιδευτικοί φροντιστές σταθήκαμε αρωγοί τόσο στην προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και στην απρόσκοπτη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τη συνεργασία τους. Τώρα που τα δύσκολα είναι πίσω μας, είναι χρέος όλων μας να προστατέψουμε τα κεκτημένα.

Με το ίδιο αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης, θα επανεξετάσουμε τα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε και θα ενημερώσουμε τους γονείς και τους μαθητές μας για την επανέναρξη και των δια ζώσης μαθημάτων, ώστε με υγεία και δύναμη, να ξαναβρεθούμε στο φυσικό μας χώρο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!