Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ- Οι πέντε υποψήφιοι της Κέρκυρας

ΑΘΗΝΑ. Στην ανακοίνωση όλων των ψηφοδελτίων της ενόψει της βουλευτικής κάλπης της 21ης Μαϊου, προχώρησε πριν από λίγο  η Νέα Δημοκρατία. Το ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας είναι ανανεωμένο κατά τα τρία πέμπτα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Να σημειωθεί ότι αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τους υποψηφίους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα στα Ιόνια & τα σενάρια κατανομής των εδρών στην Κέρκυρα στην αυριανή (Παρασκευής 7 Απριλίου 2023) έντυπη έκδοση της “ΚΣ” .

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Κέρκυρας  (κατ΄αλφαβητική σειρά)

Αυλωνίτη Αγγελική-επιχειρηματίας-απόφ. Σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Γκίκας Στέφανος βουλευτής- Αρχιπλοίαρχος ε.α Πολεμικού Ναυτικού. Καρύδη Ευαγγελία (Εύα) απόφοιτος Γαλλικής Ακαδημίας Julien-γλύπτρια. Κροκίδης Σπυρίδων οικονομολόγος πρ. Δήμαρχος Παρελίων. Σπύρου Άγγελος ιατρός-πρ. Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.

 

(σ.σ.στη φωτο απο αριστερα οι κ.κ. Γκίκας, Κροκίδης, Σπύρου, Αυλωνίτη, Καρύδη)

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027.

Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!