Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αναπτύχθηκαν οι κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου – Αναμένεται το προσωπικό

Από την ημέρα που ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19 η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας βρισκόταν σε συνεχή συνεννόηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τόσο για την ετοιμότητα όσο και για την καλύτερη αντιμετώπιση της. 

Στόχος η ανάπτυξη περισσότερων κλινών ΜΕΘ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σύμφωνα  με τη σχετική ανακοίνωση του διοικητή Λεωνίδα Ρουμπάτη, «η ανάπτυξη κρεβατιών ΜΕΘ προϋποθέτει εξοπλισμό και φυσικά ανθρώπινο δυναμικό, έτσι από 5 κρεβάτια ΜΕΘ μετά από συνεργασία του Διοικητή, του Υπουργείου Υγείας και του Διευθυντή ΜΕΘ το πρώτο βήμα έγινε για τον εξοπλισμό και αναμένεται και το απαραίτητο προσωπικό ώστε να γίνει πραγματικότητα ο διπλασιασμός των κρεβατιών  ΜΕθ στο ΓΝΚ». “Όταν υπάρχει θέληση για δουλειά και σωστή συνεργασία τα πάντα γίνονται!!!”, σχολιάζει στην ανακοίνωση ο κ. Ρουμπάτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!