Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΑΝΑΣΑ ΙΝ για Μητσοτάκη: Μηδέν από μηδέν, μηδέν.

“Θλιβερές εικόνες, ένα «μακέτο» και μια «φαντασία» τα έργα της ΠΙΝ που επιθεώρησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη ΑΝΑΣΑ Ιονίων.

Η ανακοίνωση

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση του μη έργου της περιφερειακής αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και της κυβέρνησης της ΝΔ στην Κέρκυρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα δύο έργα που επελέγησαν, προφανώς, για προβολή του έργου τους.

  1. Στην Villa  Rossa όπου η μεν υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί ματαίως, όπως δείχνει η φωτογραφία, να διακρίνει ποιο έργο συντελείται, ο δε πρωθυπουργός, που  ακούγεται να λέει, σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, «..ωραία θα βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει…».
  1. Στο «καφέ γυαλί» όπου, όπως επίσης δείχνει η φωτογραφία, ο πρωθυπουργός θαύμασε ένα «μακέτο» αντί για εργοτάξιο.

Αυτή είναι δυστυχώς η δράση και η αποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής στην Κέρκυρα. Oύτε τα δρομολογημένα έργα δεν είναι σε θέση να προωθήσει. Δεν έχει ούτε ένα έργο ολοκληρωμένο η έστω σε προχωρημένο στάδιο να παρουσιάσει!

Για την ιστορία: Και για τα δυο αυτά έργα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, έχουν χρηματοδοτηθεί οι προϋπολογισμοί τους, και έχουν προωθηθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 με αποφάσεις της περιφερειακής αρχής ΑΝΑΣΑ από τις αρχές του 2019.

Η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δεν σώζεται, όσες «αβάντες» και να της προσφέρει ο πρωθυπουργός. Άλλωστε θα το διαπίστωνε για τα καλά και ο ίδιος αν πήγαινε μια βόλτα στην παραλιακή της Γαρίτσας με τους τεράστιους λάκκους της ντροπής που χάσκουν εκεί όσα χρόνια είναι η θητεία τους.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!