Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ανοικτά τα Λύκεια την Τετάρτη 13/7 και την Δευτέρα 18/7 για τα μηχανογραφικά των υποψηφίων

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαιώσεων Συμμετοχής για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 13-7-2022 και την Δευτέρα 18-7-2022, για την υποστήριξη της υποβολής από τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για καθεμία από αυτές τις 2 ημέρες για μη χρήση θερινής άδειας.

Βεβαίωση Συμμετοχής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2022

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαιώσεων Συμμετοχής για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ.

Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά-Μουσικά Μαθήματα).

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι  από την Παρασκευή 8-7-2022 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων, η οποία θα λήξει την Δευτέρα 18-7-2022. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία τους) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 13-7-2022 και την Δευτέρα 18-7-2022.

*alfavita.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!