Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου: «Φεύγω γεμάτος εμπειρίες»

Την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ευχαριστεί ο πρώην αντιπεριφερειαρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος για την ευκαιρία που του εδωσε να υπηρετήσει τα καθήκοντα του για τα δυο χρόνια από την αρχή της νέας περιφερειακής αρχής έως και σήμερα. Ο κ. Στασινόπουλος επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο, τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αντικαθίσταται από την μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου.

Το ευχαριστήριο Στασινόπουλου 

 

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειάρχη Ιονίων Νησιών την κ.Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την τιμή που μου έκανε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να μου εμπιστευθεί τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

Φεύγω γεμάτος εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον .

Δίναμε καθημερινές μάχες, σε πολύ δύσκολες συνθήκες και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε επαρκώς στις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των πολιτών.

Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι υπερηφάνος και δυνατός.

Νιώθω συγχρόνως περηφάνος για την στήριξη που είχα από την οικογένεια μου , από όλους τους συνεργάτες μου, όλα τα στελέχη της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου και όλους τους υπαλλήλους σε όλες τις υπηρεσίες.

Γιατί πραγματικά ήτανε μία ομαδική μάχη χωρίς αποκλεισμούς και νομίζω ότι την κερδίσαμε με την αξία μας κάνοντας την διαφορά.

Ευχαριστώ πολύ.

Γιωργος Στασινοπουλος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!