Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Ζερβού σε Κουρσάρη για το αποθεματικό των Σχολικών Επιτροπών

Μετά την ανακοίνωση του προέδρου του ΣΕΠΕ Α. Κουρσάρη για τη μη καταβολή των λειτουργικών στις Σχολικές Επιτροπές, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Ζερβού έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Υπεύθυνα θέλω να ενημερώσω, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι υπάρχει αποθεματικό χρημάτων στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο προορίζεται για να καλύπτονται οι ανάγκες των σχολείων.

Κάθε σχολείο μπορεί να υποβάλει αίτημα στις Σχολικές Επιτροπές και να χρηματοδοτηθεί για να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες.

Είμαστε εδώ όχι για να στήνουμε καυγάδες αλλά για να λύνουμε προβλήματα και να διορθώνουμε καταστάσεις.

Κάθε σχολείο μπορεί να κάνει χρήση του αποθεματικού και να υποβάλει σχετικό αίτημα στις Σχολικές Επιτροπές, προκειμένου να καλύψει επείγουσες ανάγκες.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!