Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Λέσση σε Ένωση Πυροσβεστών: “Αν έχουν τα κότσια ας κλείσουν το κλιμάκιο Αργυράδων”

Απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης αναφορικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων περί αναστολή λειτουργίας του πυροσβεστικού κλιμακίου Αργυράδων. Όπως δήλωσε ο κ. Λέσσης  στην Ερα Κέρκυρας και τη Μ. Παγκράτη, “Αν έχουν τα κότσια, ας κλείσουν  το κλιμάκιο Αργυράδων. Δεν απειλούμαι και δεν εκβιάζομαι”.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ανέφερε πως κανένας θεσμός δεν εκβιάζεται. “Ο χώρος που σήμερα στεγάζεται το κλιμάκιο, δεν έχει επιλεγεί από εμάς.  Ο χώρος δεν πληροί τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους πυροσβέστες. Ο Δήμος συζήτησε και με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής προσφάτως, αν είναι δυνατόν να εξευρεθεί χώρος που να είναι στο κέντρο του Δήμου, να είναι διαθέσιμος και σε λογικό μίσθιο. Κάτι τέτοιο έως τώρα δεν έχει βρεθεί.  Είμαστε συνεπείς στο διάλογο και προσπαθούμε. Δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά τους και είναι η μόνη αλήθεια. Δεν υποχωρώ όταν μου επιτίθενται. Δεν απειλούμαι. Τι θα κλείσει ο συνδικαλιστής, μια δημόσια υπηρεσία; Το να ζητούν κατάλληλο χώρο και πιο χρήσιμο, έχουν το δικαίωμα. Το να λένε θα το κλείσουμε, δεν έχουν το δικαίωμα. Εγώ υπακούω στη Νομοθεσία. Συνεχίζουμε να αναζητούμε χώρο μέχρι και τα Βραγκανιώτικα. ποιος δεν επιθυμεί καλύτερο χώρο;’, κατέληξε ο κ. Λέσσης.

Να υπενθυμίσουμε πως οι Συνδικαλιστές δεν δήλωσαν ότι θα κλείσουν το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αργυράδων αλλά θα ζητήσουν κεντρικά, την αναστολή λειτουργίας του, αφού είναι ακατάλληλος χώρος για την εργασία τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!