Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Προέδρου Τμ. Ηχου Εικόνας για την εξεταστική των φοιτητών

Απάντηση σε ρεπορτάζ του kerkyrasimera.gr αναφορικά με  σειρά ζητημάτων  που  θέτουν οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και που όπως τονίζουν, εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου δίνει ο πρόεδρος του τμήματος κ. Νίκος Κανελλόπουλος Καθηγητής, Υπολογιστικά Συστήματα & Εφαρμογές Πληροφορικής.

Οπως αναφέρει:  “Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τόσο στην Χώρα όσο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, θα πρέπει να προσαρμοσθεί κατάλληλα το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, λαμβάνοντας υπόψη και τις επισημάνσεις των φοιτητών μας, με τις οποίες γενικώς συμφωνώ. Αν και η δια ζώσης εξέταση κάποιων μαθημάτων είναι σύννομη με την απόφαση της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου για την εξεταστική περιόδο του Σεπτεμβρίου ( https://ionio.gr/gr/news/15115/ ), εφαρμόζοντας βέβαια τους γνωστούς τρόπους προφύλαξης, λόγω των νέων δεδομένων θα επανεξετάσουμε την διαδικασία έτσι ώστε να εστιάσουμε σε εναλλακτικούς τρόπους εξέτασης για το σύνολο των μαθημάτων του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας”. 

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!