Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο κερκυραίος επιχειρηματίας Χριστόδουλος Μούτσος

Απεβίωσε το απόγευμα σε ηλικία 90 ετών ο κερκυραίος επιχειρηματίας Χριστόδουλος Μούτσος.
Καταξιωμένος επιχειρηματίας, υπηρέτησε για χρόνια απο διάφορες θέσεις το κερκυραϊκό εμπόριο και τα κοινά του νησιού μας. Είχε δημιουργήσει την “Εισαγωγική ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΟΥΤΣΟΣ ΑΕΒΕΝΟΞ” την οποία διεύθυνε επι χρόνια. Ακμαίος παρά το προχωρημένο της ηλικίας του,συνέχισε να παρεμβαίνει στα κοινά, μέσω άρθρων και επιστολών και στην ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Πρόσφατα και ύστερα από επιθυμία μελών της παλαιάς συντροφιάς των Κερκυραιών Ταμένων και με πρωταρχικό σκοπό τη διατήρηση του εθίμου, είχε πρωτοστατήσει στη σύσταση  πολιτιστικού συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΟΙ ΤΑΜΕΝΟΙ».

Αφήνει πίσω του δύο παιδιά και πέντε εγγόνια.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της “ΚΣ” απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!