Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Απινιδωτής για τους αθλητές των Παξών – Ευχαριστήριο από τον Αθλητικό Όμιλο Παξών

Με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας Αργυρού Ανδρέα, Βλαχόπουλου Χαράλαμπου και Κουλούρη Αρσενίου, ο Αθλητικός Όμιλος Παξών απέκτησε ένα υπερσύγχρονο πλήρως αυτοματοποιημένο απινιδωτή, με όλα υα απαραίτητα παρελκόμενα έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ενηλίκους αθλητές όσο και στα μικρά παιδιά της ακαδημίας.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές κατά την προπόνηση αλλά και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εντός και εκτός έδρας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών ευχαριστεί τους χορηγούς της αγοράς: Αντίοχο Ζαν, Αραβαντινό Σπύρο, Αργυρό Ανδρέα, Βλαχόπουλο Γιώργο, Βλαχόπουλο Χαράλαμπο, Βλαχόπουλο Χρήστο, Γινάργυρο Γιώργο – Ζενεμπίση Δημήτρη, Ζενεμπίση Αμαλία, Κάγκα Δημήτρη, Κεϊκίδη Γιάννη, Κουλούρη Αιμίλιο, Κουλούρη Αρσένη, Μακρή Γιάννη, Μάστορα Παναγιώτη, Μητσιάλη Μιχάλη, Μπογδάνο Χαράλαμπο, Μπογδάνο Νίκο, Παύλου Σάσα, Προβατάς Ανδρέας, Σαρκαβάζης Σωτήρης, Τέσσας Θέρμης.

«Οι αθλητές μας απέδειξαν ακόμα μια φορά την ανιδιοτέλεια τους και την αγάπη τους για το σωματείο καθώς κάθε χρόνο, όχι μόνο αγωνίζονται χωρίς να λαμβάνουν ένα ευρώ, αλλά δαπανούν σημαντικά ποσά διότι η πλειοψηφία του αθλητικού και φαρμακευτικού υλικού χορηγείται από ποδοσφαιριστές μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Για το Δ.Σ.ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Προβατάς

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!