Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς εκβίαζαν τα ανήλικα κορίτσια οι “φίλοι” τους στην υπόθεση πορνογραφίας στη Λευκίμμη;

Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία της Λευκίμμης – και όχι μόνον- τις τελευταίες ώρες όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις, γύρω από την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στην οποία όσοι εμπλέκονται είναι ανήλικοι.

Συγκεκριμένα, δύο ανήλικα αγόρια, ένας Λευκιμμιώτης και ένας Αλβανικής καταγωγής συνομιλούσαν με ανήλικα κορίτσια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, δεν έμειναν στα… γραπτά, καθώς τα κορίτσια έστελναν ύστερα από παρότρυνση των αγοριών, γυμνές τους φωτογραφίες, όπως δηλώνουν στο www.kerkyrasimera.gr αστυνομικές πηγές.

Το υλικό αυτό όμως δεν έμεινε αποκλειστικά στην κατοχή τους, αφού σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, το διακινούσαν σε άλλους ανήλικους μέσω διαδικτύου. Βέβαια, τα αγόρια δεν αρκέστηκαν σε αυτό και ήθελαν να κερδίσουν το «κάτι» παραπάνω.

Διαπόμπευση για… 20 ευρώ

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες  πηγές, το  ανήλικο αγόρι,Αλβανικής καταγωγής,φέρεται να εκβίαζε τα κορίτσια, ότι εάν δεν  δώσουν χρήματα – γίνεται λόγος για 20 Є την φωτογραφία – εκείνος θα δημοσίευε αυτές τις φωτογραφίες, γεγονός το οποίο τρομοκράτησε τα ανήλικα κορίτσια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό , αν κάποιο από εκείνα του είχε δώσει χρήματα, για να μην δουν το «φως» οι προσωπικές της φωτογραφίες. Ωστόσο ,ο ανήλικος από την Λευκίμμη,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν διαχειριστής μια κλειστής ομάδας στην οποία μέλη ήταν συνομήλικοί του,ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα , ήταν σπάνιες οι φορές που συμμετείχε στην ομάδα, ενώ δεν φαίνεται να σχετίζεται με την λήψη χρημάτων. Ο νεαρός Λευκιμμιώτης οδηγήθηκε σε ανάκριση καθώς η μία κοπέλα ήταν κάτω των 15 ετών.

Καταγγελίες γονέων!

Τα κορίτσια, όταν πληροφορήθηκαν όσα συνέβησαν εις βάρος τους, δεν άργησαν λεπτό και είπαν στους γονείς τους όσα έχουν γίνει. Άμεσα, οι οικογένειες τους κινητοποιήθηκαν και κατήγγειλαν στις Αρχές όσα διαδραματίζονταν το τελευταίο διάστημα. Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, 2 USB, 1 κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 2 κάρτες μνήμης.

Συνελήφθησαν  και οι γονείς των ανηλίκων

Πέραν όμως από τα δύο αγόρια, συνελήφθησαν και οι γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας τους και το πρωί της Παρασκευής πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.Ωστόσο, τα δύο ανήλικα αγόρια βρέθηκαν ενώπιον του Ανακριτή , καθώς το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η απόφαση Ανακριτή – Εισαγγελέα 

Τουλάχιστον πέντε ώρες ήταν ενώπιον του Ανακριτή τα δύο ανήλικα αγόρια μέχρι να ακούσουν την απόφαση του . Σύμφωνα με δικαστικές πηγές ,  αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.Τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αποχή από το διαδίκτυο, εμφάνιση μια φορά το μήνα στο τμήμα της περιοχής τους, ενώ έγινε ανάθεση επιμέλειας σε ειδικό επιμελητή ανηλίκων για την επίβλεψη.

Να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!