Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απρίλιος: Μήνας αφιερωμένος στο παιδικό βιβλίο – Η συγγραφέας Κατερίνα Λαγού στο Childrens World

Το Σάββατο 09/04 στον χώρο εκδηλώσεων του Childrens World στις Αλυκές Ποταμού, θα φιλοξενηθεί η συγγραφέα Κατερίνα Λαγού. Σε μια δωρεάν δράση που θα αφορά τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους. Θα μιλήσει η ίδια για τα βιβλία της, την έμπνευση της και πως μια ιδέα μπορεί να ζωντανέψει ανάμεσα από τις σελίδες ενός βιβλίου. Η αγάπη για το παιδί και το βιβλίο θα οδηγήσει τη συζήτηση ενώ οι μικροί φίλοι θα απολαμβάνουν τις αφηγήσεις που θα γίνουν ζωντανά μαζί με διαδραστικα παιχνιδια. Είστε όλοι καλεσμένοι να ταξιδέψουμε μαζί με ένα βιβλίο .
Σάββατο 09/04 στις 13.00, στον πρώτο όροφο του Childrens World, στις Αλυκές Ποταμού. (εισοδος από την πισω πλευρα του κτιριου)

*Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για τον covid-19*

Πιστοποιητικο εμβολιασμου, πιστοποιητικο νοσησης, rapid test για ανεμβολιαστους , το τεστ των παιδιων που ισχυει και στο σχολειο τους.

Δηλώστε την παρουσία σας στο 2661032323.

Τα παιδια που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, είναι με συνοδο γονεα ή συγγενικο προσωπο.

 Η εκδήλωση αυτή είναι μέρος των δράσεων που διοργανώνει δωρεάν το Childrens World με αφορμή τον μήνα βιβλίου .

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις στο σχολείο μας, μπορείτε να συντονιστείτε στην ΕΡΤ Κέρκυρας 99.3 κάθε Παρασκευή – για ολόκληρο τον Απρίλιο – στις 12.05 για να ακούσετε μια εκπομπή για το παιδικό βιβλίο με ζωντανές αναγνώσεις , που εχει επιμεληθεί το Childrens World και η Χρυσοθάλεια Μπονέλη σε συνεργασία με την ελληνική ραδιοφωνία.

Λιγα λογια για την καλεσμένη μας συγγραφέα:


Η Κατερινα Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Κέρκυρα.
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Εμπορικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Κάρντιφ, καθώς και στην Ιστορία και Τεκμηρίωση στα Σύγχρονα Ζητήματα από το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Είναι υποψήφια διδάκτωρ Ιστορίας και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Κέρκυρας.
Έχει δύο γιους που τη βοηθούν να γράφει παιδικές ιστορίες.
Έχει τιμηθεί για το βιβλίο της ΧΑΡΙΛΑΟΣ; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; 

Με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΝΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Και με το ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού 

και έχει αποσπάσει την ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ. 

Επίσης από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία της: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, το οποίο ήταν υποψήφιο για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ και το ΒΡΑΒΕΙΟ PUBLIC ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!