Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Από δυο συλλήψεις σε Κάβο και πόλη για παραβίαση ωραρίου μουσικής και διατάραξη

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26.08.2023), από Υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, -5 ημεδαποί, κατά περίπτωση, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν συνολικά, -4- ημεδαποί, (-2- στον Κάβο και -2- στην πόλη της Κέρκυρας), διότι λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και -κατά περίπτωση- διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Επιπλέον, σε μία ακόμα περίπτωση στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός-υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!