Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Αρνητικός για κοροναϊό αλλά θα επανεξεταστεί ο ασθενής που μεταφέρθηκε απο Κέρκυρα στα Γιάννενα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Αρνητικές ήταν σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του epirusnews.gr οι εξετάσεις στον κορωνοϊό, στις οποίες υποβλήθηκε ο αλλοδαπός άνδρας που μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα από την Κέρκυρα στο Νοσοκομείο αναφοράς στα Ιωάννινα.

Ωστόσο, η πληροφόρηση που φτάνει από το αρμόδιο Ινστιτούτο για τον έλεγχο του δείγματος, είναι πως θα απαιτηθεί επανέλεγχος και το οριστικό αποτέλεσμα και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αργά το απόγευμα.

Η αρχική πληροφορία για το αρνητικό δείγμα δημοσιεύτηκε σε αθηναϊκά ΜΜΕ, χωρίς να υπάρχει η τυπική, επίσημη επιβεβαίωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο ασθενής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο από το οποίο αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για κρούσμα.

Πηγή:epirusonline.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!