Quantcast
Διεθνή νέαΕΛΛΑΔΑ

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Η Παναγία να προστατεύει τους Ουκρανούς αδερφούς μας και τους ομογενείς

«Η σημερινή ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της έναρξης της Επανάστασης του 1821 για την ελευθερία αποτελεί ευκαιρία να στείλουμε την αγάπη και τις προσευχές μας και να συμπαρασταθούμε σε όλους εκείνους τους αδελφούς μας που συνεχίζουν να αγωνίζονται για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την αλήθεια, όπως ακριβώς οι ήρωες του 1821, θυσιάζοντας τη ζωή τους για αυτά τα υπέρτατα αγαθά». Την επισήμανση αυτή κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη σχετική αρχιεπισκοπική εγκύκλιό του για την ημέρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος σημειώνει ότι «σήμερα προσευχόμαστε ιδιαίτερα για τους αδελφούς μας στην Ουκρανία, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την ώρα εναντίον μιας ωμής και απάνθρωπης επίθεσης από τη γειτονική τους χώρα, που αποτελείται στην πλειονότητα της από αδελφούς ορθόδοξους χριστιανούς».

«Παράλληλα», υπογραμμίζει, «προσευχόμαστε και για όλους τους ομογενείς μας οι οποίοι βρίσκονται στη Μαριούπολη πολεμώντας για την πατρίδα τους και για την ελευθερία, μαχόμενοι εναντίον του κακού».

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!