Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ασημένιες διακρίσεις και χάλκινο βραβείο για το Kopos Limited Edition της Andriotis Olive Oil

Διακρίσεις και βραβεία απέσπασε για μια ακόμη χρονιά η κορυφαία κερκυραϊκή εταιρεία ελαιόλαδου Andriotis Olive Oil σε διεθνείς διαγωνισμούς για το Kopos Limited Edition!
Η εταιρεία ανακοίνωσε τα εξής:
Για ακόμη μια χρονιά η επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας Andriotis Olive Oil επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο.
Το Kopos Limited Edition της εταιρείας μας, έλαβε μέρος σε
4 Διεθνής Διαγωνισμούς Ελαιολάδου με συμμετοχές που προερχόντουσαν απο 20 και πλέον ελαιοπαραγωγικές χώρες.
Συγκεκριμένα αποσπάσαμε, Ασημένια Διάκριση σε Τόκιο, Λονδίνο και Βερολίνο στους OliveJapan2020, London International Olive Oil Competition και Berlin Global Olive Oil Awards αντίστοιχα. Ακόμη στο Athena Olive Oil Competition, βραβευτήκαμε με το Χάλκινο μετάλλιο.
Από το 1955 λειτουργούμε με σεβασμό και αφοσίωση απέναντι στους ελαιοπαραγωγούς.
Το ίδιο ισχύει και προς τους πελάτες μας , οι οποίοι μας κάνουν περήφανουs , διατίθωντας την σειρά προίοντων μας Kopos Extra Virgin ,σε περισσότερες από 25 χώρες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!