Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης : “Απέλπιδα προσπάθεια του παλαιοκομματισμού να μην λάμψει η αλήθεια για Novartis”

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αλ. Αυλωνίτη:
 
Εξ αρχής υποστηρίξαμε ότι η υπόθεση της Novartis ήταν σκάνδαλο. Παίζοντας με θρησκευτική ευλάβεια τα συστημικά ΜΜΕ, την προπαγάνδα της ΝΔ, κατηγορήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λειτουργοί της ελεύθερης δημοσιογραφίας, αλλά και της Δικαιοσύνης όπως και η Εισαγγελέας που ασχολήθηκε με το θέμα για πλεκτάνη και σκευωρία.

Σήμερα, τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης συνεχίζουν να απαξιώνουν το έργο της Δικαιοσύνης, να εκθέτουν διεθνώς το νομικό μας πολιτισμό, να υποβαθμίζουν το έργο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αλλά και να μην προσφέρουν  αντικειμενική ενημέρωση που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Η νέα εξέλιξη με το μεταφρασμένο έγγραφο του FBI και η εσκεμμένη απόκρυψη εμπλεκομένων τεκμηριωμένα προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis στη χώρα μας αποτελεί μία ακόμα ακράδαντη απόδειξη συγκάλυψης στοιχείων που ρίχνουν φως στην όλη υπόθεση.

Δυστυχώς αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού εξελίσσονται σε κανόνα της παρατεταμένης ηθικής κατάπτωσης του πολιτικού μας συστήματος, από τον οποίο δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει  διαζύγιο ούτε η ΝΔ, ούτε το  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Είναι πολλές πλέον οι αποδείξεις εναντίον όσων ενεπλάκησαν στο φαρμακευτικό αυτό σκάνδαλο στη χώρα μας κι είναι ανώφελο να συνεχίζεται η απέλπιδα προσπάθεια των κομμάτων του παλαιοκομματισμού και των καναλιών του για να μην λάμψει η αλήθεια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!