Quantcast
ΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυλωνίτης για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες στα σύνορα

 
Σύμφωνα με τον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Αυλωνίτη η κυβέρνηση φέρει μεγάλη οι ευθύνη για τις τεράστιες ουρές στον Προμαχώνα και τους Εύζωνες.
 
Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά: “Τα όσα λαμβάνουν χώρα, εδώ και αρκετές ημέρες στα βόρεια χερσαία σύνορά μας είναι ακόμα, ένα ενδεικτικό στοιχείο της έλλειψης οργάνωσης της κυβέρνησης να διαχειριστεί την είσοδο των τουριστών.
 
Είναι αδιανόητο να περιμένουν σε ουρές επί 5 τουλάχιστον ώρες στον Προμαχώνα για να εισέλθουν στη χώρα μας και επίσης, να κλείνουν από τις 11 το βράδυ μέχρι το πρωί στους Εύζωνες.
 
Η έκθεση της χώρας μας είναι ανεπανόρθωτη και η τριτοκοσμική εικόνα των ουρών χιλιομέτρων είναι τόσο δυνατή που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά, που η κυβέρνηση μπορεί να φανταστεί.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη ακόμη και τον έναν επισκέπτη και εμείς, δυστυχώς αφήνουμε τις πύλες εισόδου μας ανοργάνωτες για ένα τόσο σημαντικό έργο.”
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!