Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλωνίτης: “Η Αλληλεγγύη ως υπέρτατη αξία”

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αλληλεγγύη συνιστά υπέρτατη αξία που οφείλει να διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις και τα κοινωνικά φαινόμενα που απασχολούν καθολικά, την ανθρωπότητα.

Η φτώχεια, η εξαθλίωση, οι φυσικές καταστροφές είναι μόνο μερικά από τα σοβαρά θέματα που απαιτούν την έμπρακτη έκφραση της αμέριστης Αλληλεγγύης μας.

Σε μια εποχή που ο ατομικισμός είναι το κυρίαρχο «παράδειγμα» και το μέγεθος των ανισοτήτων λαμβάνει δυσθεώρητες διαστάσεις, ας μην λησμονούμε το κοινό καλό. Ας μην χάνουμε την ευαισθησία μας και τις ευκαιρίες να εκδηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.

Είναι υποχρέωσή μας να προωθήσουμε την κουλτούρα της Αλληλεγγύης και του πνεύματος της διαμοίρασης προκειμένου να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια όλων.

Με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρουμε το μικρό μας οβολό, στις θεμελιώδεις και οικουμενικές αξίες της Δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της Ειρήνης και της Ελευθερίας.

Αρκεί να το θέλουμε!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!