Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: “Η ΥΠΑ και τα συστήματά της είναι και πρέπει να παραμείνει περιουσία του Δημοσίου

Στην Επιτροπή Εμπορίου & Παραγωγής της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης  Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης,  σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και την πιθανή ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έναν  φορέα κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια.

Η Αεροναυτιλία, ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της και τα συστήματά της είναι και πρέπει να παραμείνουν περιουσία του Δημοσίου, με περαιτέρω αύξηση της χρηματοδότησης τους.

Αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση της ΥΠΑ ο κ.Αυλωνίτης κάλεσε τους αρμόδιους να έρθουν να δουν μόνοι τους  τονίζοντας: “Για δείτε ποια είναι η κατάσταση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Για ελάτε, όπως πήγα εγώ χτες ή προχτές στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ποια είναι η κατάντια των μηχανημάτων. Γελάνε οι γύρω-γύρω από εμάς χώρες στο τι ακριβώς βρίσκεται η κατάσταση και τα χρήματα αυτά, θυμάστε την εταιρεία «Αίολος»; Θυμάστε τα 350 εκατομμύρια; ”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!