Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: Νέος, πιο επικίνδυνος ακροβατισμός της κυβέρνησης η αποστολή βαρύτερου οπλισμού στην Ουκρανία

Γραπτή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αποστολή βαρύτερου οπλισμού στην Ουκρανία από την κυβέρνηση.

Η δήλωση

«Όποιος δε συμμερίζεται την κρισιμότητα των συνθηκών γύρω από την ρωσο-ουκρανική κρίση και τον καθοριστικό της ρόλο στις γενικότερες διεθνείς εξελίξεις για το επόμενο χρονικό διάστημα δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο.

Είναι μεγάλη η ανησυχία που έχει προκαλέσει εξαρχής η συνδρομή πολεμικής βοήθειας στην Ουκρανία και είναι ακόμα πιο παρακινδυνευμένη αυτή του βαρύτερου και πιο σύγχρονου εξοπλισμού από εκείνον τον πεπαλαιωμένο των καλάσνικοφ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ελληνική κυβέρνηση τις πρώτες ημέρες του πολέμου.

Το γεγονός αναμφίβολο συνδέεται πέραν από τις δηλώσεις του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας και με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Παναγιωτόπουλος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας οφείλουν να ενημερώσουν τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις αποφάσεις που λαμβάνουν ερήμην όλων.

Το ζήτημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και δεν μπορεί να ανήκει σε καμία σφαίρα κρυφής ατζέντας. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να ασκεί την εξωτερική πολιτική και άμυνα της χώρας μας με όρους που διακινδυνεύουν τη θέση της Ελλάδας και τα δίκαια του λαού της.

Οι ενέργειες του υψηλότατου αυτού εθνικού ρίσκου που αναλαμβάνει ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να εισπράξει η κυβέρνησή του την εύνοια των δυτικών μας συμμάχων, διεξάγονται σε μια περίοδο που η ανάγκη αποτροπής νέας αρνητικής κλιμάκωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων κάθε ημέρα μεγαλώνει»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!