Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: “Οι δικαιούχοι Αγ. Ιωάννη απαιτούν πρακτικές λύσεις, όχι γενικότητες”

Στις 12 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης απευθύνθηκε με επιστολή του προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη για την πορεία, την οριστική περάτωση των εργασιών και την παράδοση στους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του Αγίου Ιωάννη.

Οπως αναφέρει ο βουλευτής: Στις 15 Ιανουαρίου ο Διοικητής απέστειλε μια σύντομη απάντηση, η οποία αναφέρεται στην (ήδη γνωστή) πορεία της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την παράδοση των κατοικιών, χωρίς να γίνεται αναφορά για το εάν υπάρχει πρόθεση να ληφθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες για να απεγκλωβιστούν οι δικαιούχοι από το τωρινό αδιέξοδο. Οι δικαιούχοι απαιτούν πρακτικές λύσεις και όχι γενικότητες, προκειμένου να τελειώσει η αναμονή τους.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης :    

«Σχετικά με την από 12-1-2021 επιστολή του βουλευτή Αυλωνίτη Αλέξανδρου και σχετικά με τον προγραμματισμό της διοικητικής παραλαβής και παράδοσης 68 κατοικιών του εν λόγω οικισμού, έχουν ήδη υπογραφεί από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ 61 Συμφωνητικά Παράδοσης κατοικιών, τα οποία επεστράφησαν στην Αρμόδια Δ/νση Μελετών & Οργάνωσης προκειμένου να προγραμματιστεί η παραλαβή και παράδοση των κατοικιών. Αναμένεται η ενημέρωσή μας για την ολοκλήρωση της παράδοσης και των υπόλοιπων κατοικιών.

Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση, Γραμματεία Διοικητή».

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!