Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνουν μεγάλο “χρέος”

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάδειξης νέων μελών στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στην Κέρκυρα, ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω  την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, σε συνέχεια της ανάδειξης των νέων μελών των συντονιστικών οργάνων στις Οργανώσεις Μελών του κόμματός μας στο νησί μας και εύχομαι σε όλες και όλους να έχουν μια αγωνιστική, δημιουργική και ελπιδοφόρα θητεία.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και συνάμα ευθύνη για τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που αναλαμβάνουν ένα μεγάλο χρέος στο δρόμο της οικοδόμησης ενός Αριστερού, Δημοκρατικού, Ριζοσπαστικού, Λαϊκού  και Νεολαιίστικου κόμματος που έχει χαράξει με τη βούληση όλων μας, η ηγεσία του κόμματός μας και προσωπικά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο στόχος να αποτελέσουμε τον ευρύτερο, ανοιχτό και προοδευτικό πολιτικό φορέα που θα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες από το Δημοκρατικό Κέντρο έως και την Κομμουνιστική Αριστερά συνιστά το μέσο για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας και σε αυτόν είμαστε όλοι στρατευμένοι.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να βρίσκομαι δίπλα σε όλους σας αφιερώνοντας όλες μου τις φυσικές και πνευματικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις απαιτητικές προκλήσεις της εποχής μας, αλλά και να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και τις ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Με μία φωνή και διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του κόμματός μας, να αντιπαρατεθούμε με υπεύθυνο προγραμματικό λόγο και δράσεις σε όσα δυσάρεστα και άδικα επιφέρει στο λαό μας, η νεοφιλελεύθερη οπισθοδρομική πολιτική διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Είμαι πεπεισμένος και βαθιά αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Εύχομαι σε όλους καλούς  και νικηφόρους αγώνες!».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!