Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αύριο ξεκινούν οι εκλογές για νέα διοίκηση στο συνδικάτο ξενoδ/λων (video)

Από αύριο Πέμπτη 20 Αυγούστου ξεκινάει η εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας διοίκησης του Συνδικάτου ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων στον Τουρισμό, επισιτισμό, η οποία και θα διαρκέσει έως 28 Αυγούστου.

Οι κάλπες θα στηθούν τόσο στο Εργατικό Κέντρο όσο και σε Βορρά και Νότο. Από την διαδικασία, σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του Συνδικάτου Σταμάτη Πελάη, θα αναδειχθούν για πρώτη φορά 13 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο και όχι εννέα που ίσχυε έως σήμερα, με βάση το νέο καταστατικό όπου εντάσσει μέσα στον κλάδο και τους εργαζόμενους στην εστίαση. στα καφέ bar στον τουρισμό γενικότερα. Όπως δήλωσε στο kerkyrasimera.gr : “Η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου γίνεται σε μία περίοδο όπου οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν μάχες για να διεκδικήσουν καλύτερο εισόδημα, διότι το εισόδημα το οποίο εξασφαλίζεται μέσα από τις κυβερνητικές πολιτικές, δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες τους. Δεν μπορούμε να ζήσουμε ούτε με 400€!”

 

Που και πότε θα στηθούν οι κάλπες

 

-Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 20 Αυγούστου έως και τις 28 Αυγούστου.

-Καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 το απόγευμα.

-Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται με την ταυτότητα τους και το βιβλιάριο ασθένειας που πάνε στο γιατρό.

-Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 του μήνα, η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο.

-Στις 22 του μήνα, ημέρα Σάββατο, στο Γυμνάσιο της Λευκίμμης

-Στις 23 του μήνα στο Γυμνάσιο Καρουσάδων

-Στις 24 του μήνα ημέρα Δευτέρα στο Εργατικό Κέντρο.

-Στις 25 του μήνα στο Πολιτιστικό Σύλλογο Δραγωτινών

-Στις 26 του μήνα στην Αχαράβη στο δημαρχείο

-Στις 27 και στις 28 του μήνα στο Εργατικό Κέντρο όπου και κλείνει η διαδικασία των εκλογών.

 

Η δήλωση του Σταμάτη Πελάη για το συλλαλητήριο στις 4 Σεπτεμβρίου

“Χρειάζονται μάχες, μάχες για την ανατροπή αυτής της κοινωνικής πολιτικής για την παροχή μισθολογικές και ασφαλιστικής κάλυψης που να καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων. Γι’ αυτό έχουμε προκηρύξει ήδη απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Σεπτεμβρίου. Για να πάμε όμως σε αυτή την κινητοποίηση πρέπει να πάμε με ισχυρή, δυνατή φωνή! Δυνατή και στο δρόμο και εκεί που μετριόμαστε στις εκλογικές διαδικασίες όπου στις προηγούμενες ήταν 1000 άτομα. Αν τώρα αυξηθεί, που θα αυξηθεί η συμμετοχή αυτή, τότε αυτόματα στέλνεται μήνυμα και προς την εργοδοσία και προς την κυβέρνηση για διορθωτικές κινήσεις. Δίνει δύναμη στο συνδικάτο η άνοδος. Γι’ αυτό κάνεις εργαζόμενος δεν πρέπει να λείψει από την εκλογική διαδικασία, στην οποία πρέπει να σημειώσουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως και στην γενική συνέλευση, αποστάσεις,μέτρα προστασίας και τα λοιπά. Έτσι δεν θα υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, απαντώντας έτσι και σε αυτούς που έφτασαν μέχρι την εισαγγελία, ύπουλα και απαράδεκτα και είναι από το συνδικαλιστικό χώρο και ζητούσαν να μη γίνουν οι εκλογές μας.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!