Quantcast
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Αυλωνίτης: Ορίστε οι.. κανονικές αποφάσεις της… κανονικής κυβέρνησης!

Ανακεφαλαίωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο, όπως συνηθίζει, εκανε ο νέος βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σε σχέση με τις “κανονικές” αποφάσεις – δράσεις της “κανονικής” κυβέρνησης.

 

Η δήλωση του βουλευτή

Η. ” κανονική” κυβέρνηση που αποκαθιστά την “κανονικότητα” στην Ελλάδα

Η ΝΔ έγινε κυβέρνηση. Επανήλθε η περίφημη για αυτήν “κανονικότητα” στο δημόσιο βιο. Μόνο αυτή είναι “κανονκη” και οι μεχρι τώρα κυβερνώντες , τη νύχτα με ολόγιομο φεγγαρι γινόταν λυκάνθρωποι.
Για να δούμε, όμως πόσο “κανονικοί” είναι !!!!!
1. Πριν ξυπνήσουμε με την νέα κυβέρνηση αναγνωρίστηκε εσπευσμένα ο περίφημος Γκουαϊδό ως ” κανονικός” πρόεδρος της Βενεζουέλας. Έτσι επεμβήκαμε ως κράτος άμεσα στα εσωτερικά ξένου κράτους.
2. Η πρώτη υπογραφή του “κανονικού” υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση ήταν να αναστείλει την απόδοση ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς τρίτων χωρών παραβιάζοντας έτσι την διεθνή νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα , ανεξάρτητα απ’ τους κινδύνους για την δημόσια υγεία εξ αιτίας της μη ελεύθερης πρόσβασης των ατόμων αυτών στα Νοσοκομεία μας. Τα άτομα αυτα, λέω εγώ, μπορεί να εχουν κάποιες μεταδιδόμενες ασθευνειες. Υπερβολικό αυτό που λέω? Μήπως έπρεπε να τους εξαφανισομεν? (Η θέση μου αυτή δεν έχει σχέση με την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας αλλα αποκλειστικά με το πως αντιμετωπίζουμε, ως κανονικό και πολιτισμένο κράτος , συνανθρώπους μας έστω και τρίτων χωρών).
3. Η νέα υφυπουργός Εργασίας θεώρησε ότι δεν θα ήταν άσχημο να αποδώσουμε στους αγωνιαστές κατά της χούντας και χαρτί “τρελού” (δική μου ειρωνική προσέγγιση) αφού τους χαρακτήρισε ως ψυχικά ασθενούντες. Τώρα γιατί το είπε αυτό μάλλον ένας “κανονικός” θεός.το ξέρει.
4. Έπεται, μεσούντος του καλοκαιριού , η κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια , ενώ οι πάντες γνωρίζουν ότι άνετα η αστυνομία μπορει να εισέλθει εντός του πανεπιστημιακού χώρου χωρίς την άδεια των πρυτανικών αρχών για.σοβαρα αδικήματα. Το περίεργο είναι ότι τα σοβαρότερα αδικήματα γίνονται έξω από την πόρτα των πανεπιστημίων και όχι εντός και παρά ταύτα , δεν έχω δει να.παταχθει η εγκληματικοτητα πέριξ και πέραν των πανεπιστημίων. (Περί του θέματος αυτού θα επανέλθω μόλις κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο) .
5. Κατάργησε η κυβέρνηση το υφυπουργείο νησιωτικής Πολιτικής, στο οποίο εντάχθηκαν και τα νησιά.μας επί ΣΥΡΙΖΑ και το υποβίβασε σε επίπεδο πιθανώς γενικής γραμματείας. Μέγιστο ζήτημα που αξίζει να συζητηθεί στη Βουλή άμεσα και να κινητοποιήσει τους φορείς στα νησιά μας. Θα ήταν αναγκαία η θέση του βουλευτή της ΝΔ στη Κέρκυρα κ. Γκίκα.

Αυτα ,έτσι επιγραμματικά, ως πρώτα δείγματα της νεας κανονικής πολιτικής της Νέας Κανονικής Κυβέρνησης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!