Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Αυλωνίτης: “Ο Γιώργος Δρυς θα λείψει από την πολιτική ζωή”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης αναφερόμενος στον θάνατο του Κερκυραίου πολιτικού Γιώργου Δρυ
 
Η ανακοίνωση
 
Με λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο του συντοπίτη και φίλου πρώην υπουργού Γιώργου Δρυ.
 
Ο Γιώργος Δρυς ήταν μεγάλου διαμετρήματος πολιτικός και Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Θα τολμησω να πω ότι ήταν ένας σημαντικός πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νησιών μας για δύο δεκαετίες και πλέον και ταυτόχρονα σημαίνουσα προσωπικότητα στη Κεντρική πολιτική σκηνή.
 
Είχα την τύχη να συνεργαστούμε και έτσι μου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να διαπιστώσω την εξαιρετική πνευματική του οξύτητα, την πολιτική διορατικότητα του και τις ηγετικές του δυνατότητες. Τον σεβόμουν ως πολιτικό, έστω και αν είχαμε κατά καιρούς σοβαρές διαφωνίες.
 
 Ακριβώς, η διαφορετικότητα των απόψεων μας ήταν σημαντική αιτία να αντιληφθώ τις παραπάνω αρετές του. Πιστεύω ότι ο πολιτικός κόσμος λυπάται για τον θάνατο του. 
 
Θα λείψει από την πολιτική ζωή, θα λείψει από την οικογένεια του, θα λείψει από την Κέρκυρα, που υπεραγαπούσε.
 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο κόμμα του.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!