Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Αυλωνίτης: Πρώτα θα συνεδριάσουν τα όργανα και μετά θα τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ΠτΔ

Επι της ενέργειας της ΝΔ και του Πρωθυπουργού να προχωρήσει σε πρόταση για ΠτΔ τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνιτης ο οποίος αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε τον θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας.
Ούτε μπήκε στην ονοματολογία που ευτέλισε το θεσμό και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ακολούθησε τις παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης σε αντίθεση με όσα είχε πει, αφού ισχυριζόταν ότι πρώτα θα ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος και μετά θα ανακοινώσει το όνομα του ΠτΔ, συνέχισε να αντιλαμβάνεται το θεσμό ως επικοινωνιακό εργαλείο, προκειμένου να κάνει έναν αντιπερισπασμό από το φιάσκο με το Λιβυκό και το υπουργείο μεταναστευτικής και να αλλάξει την ατζέντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα, κινηθεί, όπως έκανε την πρώτη στιγμή, με αίσθημα εθνικής και θεσμικής ευθύνης. Αφού συνεδριάσουν τα συλλογικά του όργανα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο σ. Τσίπρας θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!