Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Α. Μιχαλάς: “Η περιφερειακή αρχή Κράτσα στέρησε 213 χιλ. ευρώ από την Κοινωνική Πολιτική της Περιφέρειας”

Δήλωση του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου  Ιονίων Αλέκου Μιχαλά:

“Η Περιφερειακή Αρχή Κράτσα στέρησε 213.000,00Ευρώ από τις ανάγκες της Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης της ΠΙΝ το οποίο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 την 1 Μαΐου 2019 από την Περιφερειακή Αρχή της ΑΝΑΣΑ με το ποσό των 657.440,00 Ευρώ .

Η αδράνεια , η ανεπάρκεια και η έλλειψη κοινωνικών αντανακλαστικών της περιφερειακής αρχής Κράτσα οδήγησε στην απώλεια του 40% ενός έργου έτοιμου, ενταγμένου στο ΕΣΠΑ και χρηματοδοτημένου από τον Μάιο του 2019 με συνεπακόλουθο την ΜΗ λειτουργία του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Πολιτικής”.
.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!