Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ήττα του Φαίακα στην Κοζάνη στο ντέρμπι κορυφής με Εθνικό

Ο Φαίακας ηττήθηκε σήμερα στην Κοζάνη 31-21 από τον τοπικό Εθνικό για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου Α2 Χάντμπολ Γυναικών. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας του υποομίλου του και ο νικητής του σημερινού ντέρμπι θα απολάμβανε τη μοναξιά της πρωτιάς. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος τα πρώτα είκοσι λεπτά, με τις δύο ομάδες να παίρνουν πότε η μία, πότε η άλλη προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγουν στο σκορ.

Ωστόσο, μετά το 20΄, οι γηπεδούχες άρχισαν να ξεφεύγουν σταδιακά κλείνοντας το ημίχρονο 16-11. Στο Β΄μέρος, οι Κοζανίτισες ήταν καταιγιστικές, ξέφυγαν με επτά-οκτώ τέρματα διαφορά, με τον Φαίακα να μην μπορεί να αντιδράσει, με το τελικό αποτέλεσμα να “γράφει” 31-21.

ΦΑΙΑΚΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΜΑΡΙΚΗ ΝΙΚΗ-ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΙΡΙΔΑ-ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΜΑΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  5-ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2-ΔΟΥΜΠΟΥ ΜΥΡΤΩ 3-ΜΠΙΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 1-ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ 4-ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΠΑΛΑΦΑ ΒΑΪΑ 1-ΚΟΥΛΑ ΘΑΛΕΙΑ 5.

 

Στον άλλο σημερινό αγώνα της αγωνιστικής, ο Κερκυραϊκός ηττήθηκε στη Βέροια 35-24 από τον Φίλιππο.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (Α ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ)

5η Αγωνιστική

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 35-24

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ 31-21

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1/24

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 8

ΦΑΙΑΚΑΣ 6

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 6

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 2*

ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0*

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ -2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: * 1 αγώνα λιγότερο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!