Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Βαρύ πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο! Πέθανε ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Θλίψη κυριαρχεί στο χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας καθώς σήμερα (6/9) έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος νικημένος από χρόνια ασθένεια με την οποία έδινε μάχη εδώ και καιρό.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος πέθανε σήμερα (6/9) στα 58 του χρόνια, αφού πάλεψε καιρό με ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμος της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. 

Ο αρθρογράφος, συγγραφέας -με μεταφράσεις και εκδόσεις διηγημάτων στο ενεργητικό του- αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός, γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ ακολούθησε μια πολυεπίπεδη καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εργάστηκε σε πλήθος περιοδικών και εφημερίδων, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την κρατική τηλεόραση, ενώ διετέλεσε ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες και υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!