Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ: Επίσκεψη του Προέδρου του Δ. Σ. και της Αντιδημάρχου στο 2ο Ειδικό δημοτικό σχολείο στους Βελονάδες

Στο πνεύμα των ημερών η επίσκεψη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας  Παναγιώτη Παπαδάτου και της Αντιδημάρχου Κυκλικής οικονομίας, περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής και Δημοσίων σχέσεων Σπυριδούλας Κόκκαλη, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο στους Βελονάδες.

Προσέφεραν στους μικρούς μαθητές συμβολικά δώρα ,ευχήθηκαν σε όλους όμορφες γιορτές κι συνεχάρησαν το δ/ντη και το εκπαιδευτικό προσωπικό  για το δύσκολο αγώνα που δίνουν ,για την αφοσίωση τους στις ανάγκες των παιδιών και των κηδεμόνων τους και τη φροντίδα με την οποία ντύνουν την καθημερινότητά τους, με εφόδια την αγάπη και τη δύναμη της ψυχής τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!