Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βράβευση της Κερκυραίας προσωπογράφου Ρένας Κρουαζιέ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών – Μουσείο Σολωμού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη βράβευση στις 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών της διακεκριμένης κερκυραίας προσωπογράφου και γλύπτριας Ρένας Κρουαζιέ με το βραβείο Gina Bachauer. Το βραβείο απονέμεται στη διακεκριμένη καλλιτέχνιδα από το «Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer» και τον «Σύνδεσμο Αναβάθμισης Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Αθηνών» για τη μακροχρόνια προσφορά της στην τέχνη.

Η Ρένα Κρουαζιέ είναι μέλος της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών και στο Μουσείο Σολωμού Κερκύρας υπάρχει μόνιμη έκθεση προσωπογραφιών της μεγάλων ελλήνων συγγραφέων (όπως ο Δ. Σολωμός, ο Κ. Παλαμάς, ο Κ.Π. Καβάφης, ο Κ. Θεοτόκης κ.ά.) και καλλιτεχνών (όπως η Μ. Κάλας, ο Γ. Τσαρούχης, ο Α. Μινωτής, η Κ. Παξινού κ.ά.).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!