Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκαν Μαχειμάρης και Κόκκαλη για τη στήριξη τους στο Περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού

Βράβευση Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας  Γιώργου Μαχειμάρη και Αντιδημάρχου Κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλας Κόκκαλη  για τη στήριξη των δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας .

Τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη και την Αντιδήμαρχο Κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων  Σπυριδούλα Κόκκαλη, τίμησε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας για τη διαχρονική , πολύτιμη και σημαντική στήριξή και προσφορά τους. Στη  λιτή αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς εκδήλωση τα βραβεία παρέδωσε η Πρόεδρος του φορέα κ.Μαρία Δημουλά.  

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας του  ερυθρού σταυρού και ερυθράς ημισελήνου  και αφορούσε στη στήριξη και συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στις πολυσχιδείς δράσεις του οργανισμού και δη στις τιτάνιες προσπάθειες   που καταβάλλει σε όλο τον κόσμο  με τη συνεισφορά του σε διεθνείς κρίσεις ,για την ανακούφιση των ανθρώπων από τις αρρώστιες, τους λοιμούς, τις καταστροφές και τους πολέμους .

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στους πολίτες που ταχύτητα ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Δήμου στην ως άνω κατεύθυνση.

 

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν  και οι δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  και Νότιας Κέρκυρας κ.κ Μερόπη –Σπυριδούλα Υδραίου και Κων/νος Λέσσης αντίστοιχα και ο Αντιδήμαρχος  κοινωνικής πολιτικής Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  κ. Ανδρέας Σκούπουρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!