Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά θερινού κινηματογράφου στον Ποταμό “Dumbo 2019” (treiler)

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος “Ποταμός” διοργανώνει βραδιά θερινού κινηματογράφου σε συνεργασία με τον πλανόδιο κινηματογράφο the moonlight cinema caravan.

Μια βραδία με μια κλασσική ιστορία για μικρούς και μεγάλους που η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της. Dumbo 2019!!

Το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 21:30 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Υ.Θ Ελεούσης Ποταμού. Στον ίδιο χώρο είχε διοργανώσει και πέρσι με μεγάλη επιτία, βραδιά θερινού κινηματογράφου με την ταινία Ο Μικρός Πρίσγκηπας.

Εισιτήριο 3 ευρώ

Από την Disney και τον οραματιστή πολύβραβευμένο σκηνοθέτη Tim Burton μια εξαιρετική διασκευή, live-action ταινία της πολυαγαπημένης κλασικής ιστορίας «Ντάμπο» («Dumbo»). Μια ιστορία που η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της και τα όνειρα πετούν. Με πρωταγωνιστές καταξιωμένους βραβευμένους ηθοποιούς, μια ταινία για μικρούς αλλά και μεγάλους που αρνούνται να “μεγαλώσουν”

 Dumbo (2019) μεταγλωττισμένο.

Διάρκεια: 1ωρα 40λεπ / Οικογενειακή, Φαντασίας, Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπέρτον

Πρωταγωνιστούν: Εύα Γκριν, Μάικλ Κίτον, Κόλιν Φάρελ

Υπόθεση: Ο ιδιοκτήτης ενος τσίρκου προσλαμβάνει έναν άντρα για να φροντίζει ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Όταν τα παιδιά του ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ένας αδίστακτος επιχειρηματίας και μια ακροβάτισσα επιδιώκουν να τον κάνουν σταρ του τσίρκου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!