Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Απάντηση Σ. Τρύφωνα σε Κ. Ρούσσινο με αφορμή αφίσα λογικής “κίτρινου Τύπου”

Με αφορμή το κάλεσμα της ΛΑ.ΣΥ. Βόρειας Κέρκυρας για συμπόρευση, ο επικεφαλής της παράταξης “Πορεία προς τον Βοριά” Σωκράτη Τρύφωνας, απάντησε τα εξής: 

Πρόσφατα ο Κ. Ρούσινος (ΛΑ.ΣΥ Β. Κέρκυρας) κυκλοφόρησε μια αφισέτα με αισθητική και περιεχόμενο κίτρινου τύπου στην οποία συμπεριλαμβάνει και την Πορεία προς το Βοριά στους κολαούζους του Μαχειμάρη. Το βασικό επιχείρημα του τσουβαλιάσματος είναι ότι η Πορεία δεν καταψηφίζει πάντα τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά έργα, κάτι που είναι πάγια και κεντρική πολιτική θέση της ΛΑ.ΣΥ. Αν ο σκοπός της Πορείας ήταν να ψηφίζει κατά γράμμα τη βίβλο του ΚΚΕ ή οποιουδήποτε άλλου για την αυτοδιοίκηση, δεν θα είχε κανένα ρόλο ύπαρξης ως παράταξη. Όταν πριν λίγο καιρό ό Κ. Ρούσσινος μας είχε απευθύνει πρόταση συνεργασίας, τότε η Πορεία δεν είχε «παραβατική πορεία»; Ή μήπως η παραβατικότητα ήταν του Κ. Ρούσινου να κάνει προτάσεις «εκτός γραμμής»; Ο Κ. Ρούσινος, εν όψη εκλογών και ανάγκης συμμαχιών, ακολουθεί μια τακτική, που δεν του είναι καινούργια, να διαβάλλει την παράταξη και ιδιαίτερα τη στάση του επικεφαλής της στο Δ.Σ. ευελπιστώντας σε ένα «αριστερό» διεμβολισμό της παράταξης. Αν αυτή είναι η τακτική συμμαχιών του Κ. Ρούσινου, της παράταξής του και του πολιτικού τους φορέα, να τη χαίρονται!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!