Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

(Βόρεια) Κέρκυρα: Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης 4 ρευμάτων στα Ναυτικά Παρατηρητήρια του Ναυτικού Σταθμού

Στην δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης 4 ρευμάτων στα Ναυτικά Παρατηρητήρια του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ) στον Άγιο Στέφανο Σινιών και στους Αυλιώτες, προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, μετά από σχετικό αίτημα του Ναυτικού Σταθμού, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 αντίστοιχα.

Η δράση και με την ενημέρωση των χρηστών, πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη . Η δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης 4 ρευμάτων  -μέρος της πολιτικής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στη διαχείριση απορριμμάτων εντάσσεται στις δυναμικές δράσεις της Κυκλικής Οικονομίας που εφαρμόζονται  συστηματικά και οργανωμένα από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας από το 2019, λόγος για τον οποίο

ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας απέσπασε το 1ο βραβείο από τα Green Awards του ECONOMIST στην Κατηγορία: «Βραβεία προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού» και στην ενότητα: «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή σε συνεργασία με εθελοντές ή ΜΚΟ» στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου The Thessaloniki Metropolitan Summit 2021, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης συγχαίρει και ευχαριστεί το Διοικητή Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας Αντιπλοίαρχο Θεόδωρο Δημητρακόπουλο ΠΝ για την άψογη συνεργασία , τη συμμετοχή και τη στήριξη της δράσης της ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας σε τομείς αρμοδιότητας του καθώς επίσης τους κ.κ Σημαιοφόρο (Ε) Γεράσιμο Ζαβογιάννη ΠΝ , Αξιωματικό Γραφείου, Υγείας, Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος και τους προϊσταμένους των Ναυτικών Παρατηρητηρίων Αγίου Στεφάνου και Αυλιωτών , Σημαιοφόρο (Ε) Κωνσταντίνο Μαρτίνη ΠΝ και Πλωτάρχη (Ε) Αλέξανδρο Στογιάννο ΠΝ αντίστοιχα.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!