Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Παρέδωσε στην αστυνομία τσαντάκι που βρήκε με 5.800€ και 30 λίρες ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας

Μία  τσάντα με το  χρηματικό ποσό  των 5.800 ευρώ, 30 λιρών , 20 δολλαρίων  βρήκε και παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Βόρειας Κέρκυρας  Νικόλαος Μουζακίτης στον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιος Μαχειμάρης συνεχάρη  τον  Αντιδήμαρχο κ. Μουζακίτη, ο οποίος με την αξιέπαινη πράξη του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους ,  τονίζοντας παράλληλα  πως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε αποδεικνύεται πως η κοινωνία απαντά με πράξεις αλληλεγγύης  και προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι βρέθηκε ο κάτοχος της τσάντας ο οποίος  ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για την πράξη του. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!