Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Συνεχίζεται η παράδοση απινιδωτών σε σχολεία από τον Δήμο

Μετά την παράδοση από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας νέων απινιδωτών στο 1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίου, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρού, στα πλαίσια της  πολιτικής του Δήμου για την αντιμετώπιση σοβαρών έκτακτων περιστατικών υγείας σε σχολικές μονάδες και σε δημόσιους και πολυσύχναστους χώρους , σειρά είχαν  το Γυμνάσιο Κασσιώπης με Λυκειακές Τάξεις  (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου  )  και το Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών (Παρασκευή 3 Νοεμβρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκλεγμένοι δήμαρχοι Κέρκυρας: Συμφωνία για παράταση των δύο διαδημοτικών οργανισμών  

Στην παράδοση – παραλαβή των απινιδωτών συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Παναγιώτης Παπαδάτος, η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων, κ. ΣπυριδούλαΚόκκαλη και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Μαυρόπουλος και εκ μέρους των σχολικών μονάδων η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κασσιώπης με Λυκειακές Τάξεις, κ. Αικατερίνη Κόνιαρη, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αυλιωτών, κ. Αριστείδης Κατωμέρης και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια από το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη χρήση του απινιδωτή στις σχολικές μονάδες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!