Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Β. Κέρκυρα: Υπογράφηκε μεταξύ Μαχειμάρη και Κράτσα η σύμβαση για το γήπεδο του Θιναλιακού (video)

Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας το έργο της προμήθειας και αντικατάστασης χλοοτάπητα γηπέδου Αχαράβης. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας και ο φορέας χρηματοδότησης η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση της εργασίας της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 194.000,00 με Φ.Π.Α. 24%.

Η δήλωση Μαχειμάρη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια και μια καλή συνεργασία με την Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες, να φέρουμε σε πέρας ένα δύσκολο έργο που λόγω γραφειοκρατίας είχε βαλτώσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι το μεγάλης σημασίας Αθλητικό Κέντρο του Θιναλιακού στη Βόρεια Κέρκυρα, και έτσι φέραμε σε πέρας μια προγραμματική σύμβαση. Πολύ γρήγορα δημοπρατούμε και θα εγκατασταθεί εργολάβος για να παραδώσουμε το γήπεδο του Θιναλιακού. Απέναντι στην κοινωνία του Βορρά αλλά και στο μέλλον αυτού του ανθρώπου, βάλαμε ένα καλό θεμέλιο. Δράττομαι της ευκαιρίας να πω πως λόγω αυτής της συνεργασίας με την Περιφέρεια, έπεται η προγραμματική σύμβαση για τα αποδυτήρια, προχωράμε γρήγορα το κομμάτι των Αυλιωτών και αμέσως μετά το γήπεδο των Καρουσάδων. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

 

Γιάννης Καλούδης: Είμαστε χαρούμενοι που με τη περιφέρεια κάναμε τη προγραμματική  σύμβαση για τον χλοοτάπητα του γηπέδου Θιναλίων σε συνέχεια με την ΠΙΝ έχουμε φτιάξει ένα master plan  με τα αποδυτήρια και γυμναστήρια Νυμφών που αναμένεται η δημοπράτηση και έπονται Αυλιώτες και Καρουσάδες.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!