Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

Βeach volley: Με επιτυχία το «Roda Cup Tournaments 2023»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά beach volley με την επωνυμία “RODA CUP TOURNAMENTS 2023”, που διοργάνωσε το τριήμερο 7-8-9 Ιουλίου ο ΑΣΚ Θινάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας & την αρωγή της ΠΙΝ.

 Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Ρόδας και συμμετείχαν δεκαέξι ανδρικές ομάδες (ζευγάρια) χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Παρασκευή και Σάββατο έγιναν οι προκριματικοί, από τους οποίους ξεχώρισαν τα τέσσερα ζευγάρια, που προκρίθηκαν στο FINAL 4 της Κυριακής. Στον Α΄ημιτελικό η ομάδα Καρδάμη-Ίσσαρη επικράτησε 2-0 σετ των Τάντη-Πανάρετου και στον Β΄ημιτελικό οι Σουπιώνης-Μουρούζης νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-0 σετ) τους Σακκά-Πιλοκάτερο από την Πρέβεζα. Στον Τελικό νικητές αναδείχθηκαν οι Καρδάμης-Ίσσαρης που νίκησαν 2-0 σετ τους Σουπιώνη-Μουρούζη και κατέκτησαν την πρώτη θέση του Τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την διάρκεια του  τουρνουά έγιναν και αγώνες επίδειξης των κοριτσιών από τις Ακαδημίες του ΑΣΚ Θινάλι.

 Συγχαρητήρια από τους διοργανωτές

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, που διοργάνωσε για τρίτη φορά, ο ΑΣΚ Θινάλι, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν: “Η αυλαία έπεσε …. Άλλο ένα τουρνουά ολοκληρώθηκε. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν Και ειδικότερα σε αυτές που τίμησαν το τουρνουά με την παρουσία τους όντας εκτός Κέρκυρας. Συγχαρητήρια στα παιδάκια των ακαδημιών που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση….Και συμπλήρωσαν έτσι το πρόγραμμα.Συγχαρητήρια σε όλους όσους υποστήριξαν το εγχείρημα αυτό θα γίνει ιδιαίτερη μνεία … Ραντεβού στο Mικτό τον Αύγουστο!”.

 Τα ζευγάρια του τουρνουά

1) ΚΟΣΚΙΝΑΣ Ζ. – ΒΛΑΧΟΣ Γ.

2) ΤΑΝΤΗΣ Γ. – ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ Χ.

3) ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΣΠ. – ΣΥΡΙΩΤΗΣ ΣΠ.

4) ΠΕΤΡΙΔΗΣ Θ. – ΓΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ Κ.

5) ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ Β. ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ Ν.

6) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Μ. – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.

7) ΝΤΑΝΙΚΑΣ – ΣΥΡΙΑΤΟΣ

8)ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ – ΔΙΒΑΡΗΣ

9) ΡΕΜΠΗΣ – ΜΠΕΛΟΣ

10) ΜΙΚΡΩΝΗΣ – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

11) ΠΑΡΓΙΝΟΣ – ΔΕΝΔΙΑΣ

12) ΚΑΡΔΑΜΗΣ – ΙΣΣΑΡΗΣ

13) ΧΑΛΙΚΙΑΣ Α – ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ν.

14) ΑΛΕΞΙΟΥ – ΚΑΛΛΕΣ

15) ΣΑΚΚΑΣ – ΠΙΛΟΚΑΤΕΡΟΣ

16) ΡΙΖΟΣ – ΨΑΡΡΑΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!