Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γαλιατσάτος: Απαραίτητος ο έλεγχος όλων όσοι προέρχονται από Ιταλία στα Διαποντια και τα μικρά νησια

Απαραίτητο θεωρεί ο πρώην περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος τον ελεγχο όλων όσων προέρχονται από την Ιταλία στα Διαποντια Νησιά αλλά και στα μικρά νησιά του Ιονίου, συντασσόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αντιδήμαρχοι των Διαποντιων και εξηγεί τους λόγους. 

Η θέση του Θ. Γαλιατσάτου

Η έκκληση των τριών α/δημάρχων στα Διαπόντια νησιά για την ανάγκη να ελέγχονται, λόγω της πανδημίας, οι αφικνούμενοι στα νησιά μας από την Ιταλία, είτε ως παραθεριστές είτε ως ιδιοκτήτες κατοικιών, θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ όψη. Η σημασία της έκκλησης αυτής γίνεται περισσότερο κατανοητή εχοντας κατά νού το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Διαποντίων είναι μεγάλης ηλικίας. Τόσο η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ ,όσο και η ΠΙΝ και η Γεν. Δνση της Δημόσιας Υγείας πρέπει άμεσα να λάβουν μέτρα ελέγχου και προστασίας. Βεβαια, τα όποια μέτρα θα πρέπει να ισχύσουν και για τα υπόλοιπα νησιά μας , ιδιαίτερα τα μικρά Καλαμος, Καστός, Μεγανήσι, Παξοί, Αντίπαξοι,Ιθάκη αλλα και συνολικά την Περιφέρεια μας που φυσιολογικά “υποδέχονται” τους εξ Ιταλίας επισκέπτες.

Η ΑΝΑΣΑ θέτει το θέμα και στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΙΝ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!