Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Γεννηματά: «Με ικανοποίησε το διάγγελμα Μητσοτάκη -Υιοθέτησε πολλές προτάσεις μας»

Nα στηριχθεί το ΕΣΥ με κάθε τρόπο για να αντιμετωπισθεί η επιδημία του κορωνοϊού, επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Είναι παρά πολύ σημαντικό να στηριχθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας τούτη την ώρα. Το επισημαίνω αυτό, διότι το προηγούμενο διάστημα ακούγονταν φωνές που προσπαθούσαν να απαξιώσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σήμερα, όμως, είναι φανερό ότι το ΕΣΥ είναι το μεγαλύτερο όπλο για το ‘εμείς’ για όλους εμάς. Ελπίζω όλες αυτές οι ιδέες να ανήκουν στο παρελθόν. Το ΕΣΥ έχει την ανεξίτηλη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και των ανθρώπων του που έδωσαν τη ζωή τους γι’ αυτό. Ενωμένοι θα δώσουμε αυτή τη μάχη και θα καταφέρουμε να περάσουμε τη δοκιμασία».

Όπως είπε η κ Γεννηματά, «μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε κάποια στιγμή αργότερα να βγούμε έξω, να δουλέψουμε, να ξαναβρεθούμε με τους φίλους και να πάμε τη ζωή μας μπροστά. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μπορεί να δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή οι αντοχές της κοινωνίας, της δημόσιας υγείας και της οικονομίας, αλλά πιστεύω ότι αν μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, θα δώσουμε αυτή τη μάχη και θα καταφέρουμε να περάσουμε τη δοκιμασία».
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!