Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Για πρώτη φορά επέμβαση για τη στυτική λειτουργία στο Νοσοκομείο Κέρκυρας!

 Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας,   χειρουργική επέμβαση, σε Κερκυραίο ασθενή, η οποία αποτελεί τη μόνιμη, ασφαλή και με ποσοστό επιτυχίας 100%, αντιμετώπιση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου ” Η οργάνωση του όλου εγχειρήματος, απαίτησε την αγαστή συνεργασία του προσωπικού της Ουρολογικής Κλινικής, του Χειρουργικού και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, αλλά και του προσωπικού του Τμήματος Αποστείρωσης του Γ.Ν.Κ.  Απαιτήθηκε εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κ., ενώ η τελική έγκριση δόθηκε από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας. Τέτοιου είδους επέμβαση, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, για πρώτη φορά σε επαρχιακό Νοσοκομείο της Ελλάδας, ενώ η συγκεκριμένη τεχνική που χρησιμοποιήθηκε, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για αυτό, η Διοίκηση του Γ.Ν.Κ., απευθύνει τα Θερμά της Συγχαρητήρια, προς όλους τους συμμετέχοντες Ιατρούς, αλλά και Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό”

           

 

                                                                    

                                                            Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!